När jag valde att lämna Skuru så var Erik Larholm ganska snabb att höra av sig och fråga om min framtid. Jag hade själv tänkt mig ett år med enbart rollen som FK för U17 tjejerna. 

Men erbjudandet om att vara tränare för tallangkillarna 99-00 fick mig att hoppa på det tåget. En grupp med spelare som jag verkligen skulle kunna tänka mig se som stomen i A-laget inom 2-3 år. Det blev ett kul år men som slutade med att vi missa semifinalen i USM. 

Erik tog över A-laget och jag gick vidare med flera killar till div1 och Cliff. När jag i slutet av säsongen fick frågan om att hjälpa till på A-laget så kändes det naturligt att försöka bidraga med det som dom ansåg jag kunde bidraga med. 

Uppdraget var ett tillfälligt och med facit i handen så skulle det till större förändringar både långt tidigare och efter mitt tillträde.

Jag tackade för mig och tiden i Hammarby. Ungdomsidan har verkligen en ljus framtid.

Vet inte om Hammarby försöker ta sig tillbaka, men min åsikt är att om dom ska ta sig tillbaka så gör det med ett lag som har möjligheten att hålla sig kvar. Låt det ta några år att bygga upp, jobba med de spelare som finns i och runt regionen och låt dom utvecklas i verksamheten. Bli inte allt för besvikna över att några väljer att lämna under tiden. Det är en lång resa att bygga lag och även förtroede om att klubben tar hand om unga spelare på bästa sätt.

Allternativet är annars att dirket vara en elitklubb, då behövs både organisation, ekonomi men framförallt stöd från regionens föreningar så det inte blir något som andra föraktar.

……

Nu ser det iaf ut som mitt år som enbart FK blir av. men vem vet…